Salades puur natuur, vleesgerechten pur sang of een vissuggestie. Daar draait onze chef z’n hand niet voor om. Ook omdat anders al deze heerlijke gerechten van het bord vallen. En dat zou zonde zijn.
Neen, alle gekheid op een stokje. Karel tovert iedere week een nieuwe suggestie uit z’n hoed. Gezond bourgondisch. Dat smaakt.
Bieze beizen, cowboy spelen op het fort en jezelf ingraven in de zandbak. Een pannenkoek met bruine suiker, wafels en een romige chocolade-melk.
In Den Eirekluts kan het allemaal. Kinderen kunnen er kinderen zijn terwijl mama geniet van een welverdiend aperitief en papa zich verliest in de streekbieren.
Een chef zonder streken berucht in Wetteren en omstreken. Na een opleiding aan ter Groene Poorte en een leerschool in ’t Saffraantje bakte Karel zich een eigen brasserie uit de grond.
Lekker eten is z’n passie, mensen culinair verwennen z’n missie. Karel is een crème van een chef.
Brasserie Den Eirekluts ligt op het knooppunt van de verschillende fietsroutes door het Oost-Vlaamse platteland. De reuzenroute komt aan onze deur voorbij. Zit je kapot na 150 km of heb een sneukelfietstocht in de benen. Fiets of wandel gewoon binnen en kom op adem met een glazen boterham terwijl jouw elektrische fiets zich oplaadt aan het laadpunt.