VOLG ONS OP
Reservaties via 09 369 88 48
Top
 

Den Eirekluts

Onze Keuken

Salades puur natuur, vleesgerechten pur sang of een vissuggestie. Daar draait onze chef z’n hand niet voor om. Ook omdat anders al deze heerlijke gerechten van het bord vallen. En dat zou zonde zijn.

Neen, alle gekheid op een stokje. Karel tovert iedere week een nieuwe suggestie uit z’n hoed. Gezond bourgondisch. Dat smaakt.

Familierestaurant

Bieze beizen, cowboy spelen op het fort en jezelf ingraven in de zandbak. Een pannenkoek met bruine suiker, wafels en een romige chocolade-melk.

In Den Eirekluts kan het allemaal. Kinderen kunnen er kinderen zijn terwijl mama geniet van een welverdiend aperitief en papa zich verliest in de streekbieren.

Feestgelegenheid

Word je Abraham, zie je Sarah of blaas je 90 kaarsjes uit. Geef je een babyborrel, een lentefeest of vier je jouw Plechtige Communie?

Dan delen wij het brood en helpen je blazen. Karel serveert op z’n paasbest al jouw genodigden. Brood en wijn samen zijn.

Een Crème van een chef

Een chef zonder streken berucht in Wetteren en omstreken. Na een opleiding aan ter Groene Poorte en een leerschool in ’t Saffraantje bakte Karel zich een eigen brasserie uit de grond.

Lekker eten is z’n passie, mensen culinair verwennen z’n missie. Karel is een crème van een chef.

Fietsen en wandelen

Brasserie Den Eirekluts ligt op het knooppunt van de verschillende fietsroutes door het Oost-Vlaamse platteland. De reuzenroute komt aan onze deur voorbij. Zit je kapot na 150 km of heb een sneukelfietstocht in de benen. Fiets of wandel gewoon binnen en kom op adem met een glazen boterham terwijl jouw elektrische fiets zich oplaadt aan het laadpunt.